Descurca lume

Descurca lume


Bilete:

40 lei (pret intreg) / 25 lei (pret redus - elevi, studenti, pensionari)

Data și ora:

Despre

Textul spectacolului este o adaptare realizata de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa „Firfirica” scrisa de celebrul cuplu al anilor '30 Stroe si Vasilache.
"Povestea, bazata pe o comedie de situatie, se petrece prin anii '40 la Poiana Tapului, pe Valea Prahovei. În câteva cuvinte, pot sa va spun ca e o comedie în care un batrân colonel în retragere, care locuieste la vila lui în Poiana Tapului, e casatorit si are un baiat, se implica într-o aventura care la un moment dat este descoperita. Un personaj important e un baiat bun la toate, prieten al fiului colonelului, pe numele lui Firfirica, genul de om care te scapa din orice situatie. El are un suflet mare si încearca sa-i ajute pe toti, dar o încurca si el de multe ori, din cauza ca dorinta de a ajuta si bunatatea lui depasesc momentul de a gândi. Povestea e acompaniata de vreo 9 melodii, dar nu cele din perioada respectiva, eu fiind si compozitor, am compus toate melodiile spectacolului si am facut orchestratiile pentru ele, vor fi cântate de personajele piesei. Nu voi spune mai mult, sa lasam si publicul sa descopere si sa reactioneze la surprizele spectacolului." (Eugene Nacht Stroe - regizor)

DESCURCA LUME
de Eugene Nacht-Stroe dupa un text de N.Stroe
regia: Eugene Nacht-Stroe
scenografia: Ovidiu Pascal
muzica: Eugene Nacht-Stroe
coregrafia: Marcela Timiras
cu: George Liviu Frincu (Firfirica), Cosmin Sofron (Catache Glont), Ion Radu Burlan / Robert Oprea (Mircea), Dana Vulc (Elvira), Manuela Alionte Frincu (Nuti), Rodica Alexandru(Lucretia), Mihaela Dutu (Coana Chita), Adrian Ancuta (Boxerul), Petty Musa (Mitzuko), Robert Oprea / Dragos-Maxim Galban (Majordom).

Fotografii