Despre noi

Logo

Ploiești City App este aplicația oficială a Municipiului Ploiești, care te conectează la viața orașului. Fie că ești localnic sau turist, vei găsi în aplicație tot ce ai nevoie să știi despre orașul în care te afli.

Pentru localnici, aplicația este un punct de legătură cu Primăria și alte instituții publice: afli la timp tot ce se întâmplă în Ploiești în cadrul secțiunii de Știri, prin comunicatele oficiale trimise de Primărie; te implici în bunul mers al lucrurilor trimițând sesizări Primăriei cu problemele întâlnite în oraș; ești mereu la curent cu toate evenimentele organizate; găsești ușor informațiile de care ai nevoie (servicii publice, taxe și impozite locale, transport public).

Pentru turiști, aplicația oferă informații relevante: descoperi toate detaliile despre Municipiul Ploiești, vezi care sunt principalele instituții culturale din oraș, găsești recomandări utile pentru șederea ta (Unde mănânci, Unde dormi, Ghizi și agenții de turism), afli unde te poți bucura de Ploieștiul verde și te orientezi mai ușor explorând harta interactivă cu locații aflate în apropierea ta.


Această aplicație este construită cu

Powered By Eventya