Domnul Nostoc si cabana cartilor

Domnul Nostoc si cabana cartilor


Despre

„Domnul Nostoc si cabana cartilor” este un spectacol incantator despre minunata lume a cartilor, o pledoarie plina de candoare pentru lectura, transpusa in universul magic al imaginilor create de artistul belgian Armand Richelet Kleinberg si de scenograful Mihai Androne, inspirati de ilustratiile lui Patrice Seiler, si reunite in montarea regizorului Radu Dinulescu.
In Orasul Surprizelor locuiesc domnul Nostoc si domnisoara Filomene, care au adus cu ei dintr-o calatorie pe planeta SaturLuna niste samburi aparte, multumita carora toti locuitorii vor avea ocazia sa descopere cartile. Totul merge cum nu se poate mai bine pana cand isi face aparitia un personaj dornic sa perturbe armonia, intruchipat de domnul „Zice-da”, pentru care lumea intreaga nu este decat un catalog imens, in care fiecare carte urmeaza sa fie clasificata.
Oare vor reusi domnul Nostoc si domnisoara Filomene sa salveze Cartoteca pentru a reda bucuria intalnirii si descoperirii cartilor in toata splendoarea, unicitatea si bogatia lor ?

DOMNUL NOSTOC SI CABANA CARTILOR
adaptare de Radu Dinulescu dupa albumul lui Patrice Seiler
traducerea: si scenariul: Radu Dinulescu
regia: Radu Dinulescu
scenografia: Radu Dinulescu
muzica: ilustratie muzicala: Armand Richelet Kleinberg
asistent scenografie: Mihai Androne
realizare imagini 3D si montaj material video: Armand Richelet Kleinberg
cu: Nelu Neagoe, Ioana Rosu

Spectacol recomandat copiilor peste 4 ani.

Fotografii