Peter Pan

Peter Pan


Despre

Simbol al copilariei eterne, al refuzului de a deveni adult, Peter Pan este un baiat caruia ii place aventura, ii place sa zboare, este curajos si curios. El traieste in Tara de Niciunde alaturi de un grup de baieti pierduti, ocrotit fiind de o zana mereu pusa pe harta: Clopotica.
Temutul capitan Hook, impreuna cu echipajul de pe corabia sa de pirati, isi doreste sa cucereasca taramul magic al lui Peter Pan dar si pe cele invecinate, populate de fiinte fantastice, pe cat de diferite, pe atat de simpatice si pline de viata. Povestea devine si mai palpitanta cand in acest cadru de vis isi face aparitia Wendy, o fetita din lumea reala care inca mai crede in zane si magie.
Adaptare moderna a clasicei povesti, spectacolul Peter Pan ii poarta pe cei mici intr-o calatorie palpitanta intr-un taram de basm, alaturi de un personaj cu care au crescut generatii intregi.

PETER PAN, 
adaptare de Cristian Mitescu dupa J.M.Barrie
regia: Cristian Mitescu
scenografia: Eugenia Tarasescu Jianu
muzica: Viorel Andrinoiu
coregrafia: Sergiu Ionut Anghel
cu: Daniel Burcea (Peter Pan), Lacramioara Bradoschi (Clopotica, D-na Darling), Lucian Orbean (Capitanul Hook, D-nul Darling), Paul Niculae (Pirat Picior de Lemn), Ana Maria Orbean (Wendy, salbatic, pirat), Lizica Sterea (John, salbatic,pirat), Ioana Rosu (Peter Pan, salbatic, pirat), Nelu Neagoe (Nana, Peter Pan, salbatic, pirat)

Recomandat copiilor peste 5 ani

Fotografii