Prahova Plaza Hotel

Prahova Plaza Hotel


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 11, Ploiești, România

Despre

Prahova Plaza Hotel reprezintă pentru istoria hotelieră din Ploiești mai mult de un capitol. Acesta a fost construit în anul 1973, urmând să treacă, de-a lungul anilor, prin diferite etape de modernizare. Încă de la data inaugurării, Hotel Prahova, așa cum s-a numit inițial, se diferenția de celelalte hoteluri din zonă prin rafinamentul spațiilor de cazare și prin ospitalitatea cu care își primea oaspeții. Hotelul dispune de locații la cele mai înalte standarde atât pentru cazare, pentru organizarea evenimentelor de orice tip (nunți, botezuri, petreceri private, conferințe etc.).

Următoarea etapă de modernizare s-a petrecut în anul 2007, an în care Hotel Prahova și-a schimbat denumirea în Prahova Plaza Hotel, nume ce îl poartă și în ziua de astăzi. Această modernizare a avut ca efect îmbunătățirea atât a serviciilor oferite, cât și a ambientului hotelului.

În ultima etapă de modernizare s-a contruit o aripa nouă a hotelului, ce dispune de 107 camere distribuite pe 13 etaje. La subsolul acestui nou corp este amplasată una dintre cele mai moderne zone de SPA din România. Clienții hotelului vor putea beneficia și de servicii fitness și de cele mai noi inovații în materie de relaxare.

Cu o locaţie deosebită, situat în centrul istoric al oraşului Ploieşti, lângă Primăria Municipiului Ploiești și la 500 de metri de stadionul de fotbal "Ilie Oană" (stadionul FC Petrolul Ploiești), Prahova Plaza Hotel vă stă la dispoziţie cu servicii la standarde internaţionale de calitate. Hotelul reprezintă una din cele mai mari investiții de acest gen din zonă, conceput pentru client în cele mai mici detalii.

Pentru că în activitatea și viața noastră de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficială a unei întâlniri de afaceri sau a unei conferințe, fie cadrul armonios și intim al unei cine romantice sau doar puțină liniște și decență, Prahova Plaza Hotel este locul special în care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.

*Sursa

Alte sugestii

Hotel Yarus

Unde dormi

President Luxury Vila

Unde dormi

Hotel Central Ploiesti

Unde dormi

Hotel Yarus Plus

Unde dormi