Restaurant Bulevard OK

Restaurant Bulevard OK


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Golești 25, Ploiești 100032, România

Despre

Restaurant Bulevard OK

După 15 ani de „străduințe” la o companie HORECA, în 2004 hotărăsc să o iau de la capăt.
Plec în străinătate pentru a compara, câștiga și schimba viața. Acolo lucrez și învăț maxim posibil. Nu pierd legătura cu țara, caut oportunităti de întoarcere și de a pune în practică experiențele acumulate.
Mă întorc in 2007 si demarez  un food truck (inedit în acea vreme). Muncesc și implementez acest gen de comerț ambulant.
2008 este anul în care deschid primul bistro-cafe pentru ca la doar un an, o dată cu schimbarea locației  să pun bazele unei noi societăți organizate sub brandul OK-BISTRO.

Nu mai eram singur ci o întreagă echipă se consolida. Funcționăm timp de 5 ani în locația OK CLUB. Reușim să implementăm locația, numele și clienții dar vremurile ..
Piața se schimbă și nu avem altă alternativă decât să ne schimbăm și noi.
Ne mutăm în 2014 în abandonata grădină de vară BULEVARD pe care ne propunem să o resuscităm și s-o readucem în circuitul HORECA ploieștean. Gândim, muncim, luptăm și ne iese. Punem bazele unui colectiv frumos- un nucleu rezistent. După atâția ani mai avem încă multe de spus în piață și de oferit clienților noștri. Am dovedit că suntem statornici și rezistenți, competitivi în piață, un barometru pentru majoritatea afacerilor deschise în domeniu (după noi).

Am muncit să țin în viață una din singurele afaceri de familie unde managementul este oferit de chiar mastercheful bucătăriei în conceptul său și condițiile dure ale unui restaurant a la carte (și nu de evenimente.)

Ne-am dezvoltat pe plan profesional, gătim cu ingrediente locale și avem chiar și grădina noastră. Suntem singurul restaurant de genul ăsta în oraș și singurul restaurant al unui chef ,,discipol Escoffier” de nivel avansat în Ploiești. Este rodul anilor de experiență, a strădaniilor și neliniștii noastre ca familie și echipă. Este satisfacția de a învăța și transmite dezinteresat,mai departe spiritul ce mă animă și toată experiența acumulată.

Ce facem acum? CONTINUĂM! Continuăm în principiul vecinului,,nenea Iancu” principiul clientului răsfățat care socializează repede și apreciază stilul gurmet local fusion, unde însă  sunt bineveniți și tinerii burgeri sau pizza.

Tocmai amestecul ăsta balcanic, oriental, mediteranian, european ne diferențiază de ceilalți. Avem experiența necesară de a ,,plimba clientul prin bucătăriile lumii”.

La noi poți fi răsfățat si nu ești constrâns la o gamă redusă de produse atunci cand ieși în grup. Vegan, gurmand, tradițional,  mediteranian sau oriental comanzi în stilul tău. Poți fi sigur că în preparatele noastre, peste 85% din ingrediente sunt de origine locală.

Nu am renunțat nici la prima dragoste – food track’ul, deschizător de drum aici la Nenea Iancu in oraș.

Am dezvoltat în ultima perioadă și divizia de livrări on-line, așa că te invităm să-ți plimbi ochii prin meniurile pe care ți le oferim cu dragoste!

Chef Dan Neagu

*Sursa

Alte sugestii

Best Bistro Restaurant

Unde mănânci

Restaurant Yarus Clasic

Unde mănânci

Restaurant Berbec

Unde mănânci