Servicii de deratizare pe domeniul public al Municipiului Ploiești, în perioada 20-31 martie 2023

14 Martie, 09:25
Comunicate de presă

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, înperioada 20-31 martie 2023, se vor executa servicii de deratizare pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Ploiești, în baza contractului încheiat cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L.
 
Produsul utilizat în cadrul acestor operațiuni va fi COLBROM, având substanța activă bromadiolone, pentru combaterea rozătoarelor.
 
Suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de către Ministerul  Sănătății, cu acordul prealabil  al beneficiarului.
 
Produsele  menționate  se regăsesc  în  Registrul  Național  al  Produselor  Biocide  avizate  pentru profilaxia sanitar - umană de Ministerul Sănătății, tip produs 14.
 
Activitatea de deratizare  este realizată  de către Primăria  Municipiului  Ploiești prin  S.C. CORAL IMPEX S.R.L.
 
Personalul implicat în execuția serviciilor este calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.
 
Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.

  Sursa foto:arhivă

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI SITUAȚII DE URGENȚĂ


Primăria Municipiului Ploiești

Alte Știri

Ploieștiul va deveni pentru 10 zile capitala europeană a boxului

Comunicate de presă

Instituire sens unic de circulație pe strada Ana Ipătescu

Comunicate de presă

Rute ocolitoare în transportul public urban, în acest final de săptămână

Comunicate de presă