Fiul


Data și ora:
Bilete:
40 lei (pret intreg) / 25 lei (pret redus pentru elevi, stundeti si pensionari)
Gazdă:

Strada Toma Caragiu 13, Ploiești, Romania

Despre

Nicolas este un tanar care trece printr-o perioada dificila. Dupa divortul parintilor, ramane in grija mamei, Anne, in timp ce tatal, Pierre, s-a recasatorit si are un baietel impreuna cu Sofia, cea de-a doua sotie. Nereusind sa se adapteze noii realitati, Nicolas se autoizoleaza de scoala, prieteni si familie, iar amintirea copilului mereu zambitor, cu o veselie contagioasa, devine din ce in ce mai indepartata. Restaurarea echilibrului emotional al lui Nicolas se dovedeste a fi mai dificila decat se asteptau cei doi parinti, chiar si dupa ce acesta se muta in casa tatalui. Sperand pana in ultimul moment ca fiul sau trece printr-o criza adolescentina clasica si incercand sa il salveze si sa ii redea pofta de viata, Pierre ia unele decizii care vor influenta viitorul tuturor.

Un spectacol care abordeaza un subiect sensibil al zilelor noastre: depresia la adolescenti, asociat cu tema conflictelor intre generatii, si impactul pe care aceasta tulburare afectiva il are asupra persoanei si a celor din jur.

FIUL

de Florian Zeller

traducerea: Bogdan Budes

regia:
Cristi Juncu

scenografia: Carmencita Brojboiu

coloana sonora originala: Cristina Juncu
light design: Ionut Aldea

cu: Andi Vasluianu (Pierre, tatal), Oxana Moravec (Anne, mama), Ana Cretu (Sofia, sotia lui Pierre), Stefan Iancu (Nicolas, fiul), Ion Radu Burlan (Doctorul)

Fotografii